Sovesofa

Olympia sovesofa 3 pers m/underseng bon. Inari G

Olympia sovesofa 3 pers m/underseng bon. Inari G

11,199.00 kr.

Opplev ultimat komfort og funksjonalitet med Olympia sovesofaen. Den perfekte løsningen for gjesterommet eller stuen. Bestill nå.

Varenummer 5163801520393391 Kategori

Beskrivelse

Træd ind i en verden af komfort og funktionalitet med Olympia sovesofa 3 pers m/underseng bon. Inari G. Denne elegante og praktiske sovesofa er designet til at opfylde dine behov for både sidde- og soveplads uden at gå på kompromis med stil.

Med Olympia sovesofaen kan du nyde den luksuriøse fornemmelse af blød polstring og støttende ryglæn, mens du hygger dig med familie og venner. Den smukke Inari G-stof i en neutral farve tilføjer en luksuriøs touch til enhver stue eller gæsteværelse.

Den unikke funktion med at sove på langs af sofaen gør Olympia ideel til mindre rum, hvor pladsen er kostbar. Når behovet opstår, kan du nemt trække en ekstra seng ud fra bunden af sofaen og omdanne den til en rummelig dobbeltseng eller to separate enkeltsenge for dine gæster.

Med Olympia sovesofaen er du altid forberedt på uventede overnattende gæster eller spontane overnatninger. Den praktiske og let betjente mekanisme gør det nemt at skifte mellem sofa og seng på ingen tid, så du kan nyde en god nats søvn uden besvær.

Opgrader din stue eller gæsteværelse med Olympia sovesofa 3 pers m/underseng bon. Inari G og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Lad denne sofistikerede sovesofa være det centrale element i dit hjem, og skab et rum, hvor hygge og velvære forenes på smukkeste vis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Olympia sovesofa 3 pers m/underseng bon. Inari G”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.